søndag den 15. juli 2012

Sidste ferieuge er slut!

Ja så blev det sidste dag i ferien for denne gang. 14 dejlige dag er det blevet til og det har været nogle rigtig skønne uger.
Mandag var hviledag efter en arbejdsom første ferie uge.

Tirsdag var det egentlig meningen at jeg ville tage til ringtræning med Marinus for første gang, men var gået i gang med den store rengøring af vores træteresse og mente at når nu vejret var så fint, ja så skulle den da lige have en gang maling også. Det tog aå bare lige meget længere tid end jeg havde beregnet, så det blev til ingen ringtræning for os denne dag. Godt vi kan selvtræne så lidt træning er det da blevet til.

Onsdag og Tordag blev forgangen skrubbet ned og malet, hvor er det da bare rigtig skønt at få det gjort. Der er så dejligt lyst, pænt og rent. Så længe det varer med 4 hunde i et lille hus ;-)
Planen er at få det lille rækkehus solgt og komme lidt udenfor Odense, lidt ro og luft omkring os er hvad vi trænger til :-)

Onsdag blev også dagen hvor manden min fik hentet det nye kamera, et Olympus
E620, efter sigende et rimelig godt kamera og de billeder vi allerede har taget er blevet ok, vi har dog meget at lærer endnu og sikke mange knapper og forskellige indstillinger der er på sådan et :-)

Fredag blev til hygge/oprydnings/store vaskedag :-) Vejret har jo ikke lige været til de store udendørs ophold, ihvertfald ikke for os der ikke er vildt glade for det våde vejr.

Lørdag gik hovedsageligt med at ligge billeder ind og redigere og lege lidt med kameraet - få taget billeder af forskellige ting som vi mener er lidt for værdifulde bare at kører på lossepladsen.

Søndag blev dagen hvor vi skulle på kaffe slapperas hos bedsteveninden og hendes kæreste og se deres nye hus. Havde i min vildeste fantasi ikke drømt om at det ville være så smukt som det er. Det er virkelig idylerisk med egen sø og egen lille hytte ved søren. Kunne snildt se mig selv bo et sådan sted :-)
Det var bare så dejligt at være sammen igen og få snakket og pjattet. En rigtig dejlig slutning på en rigtig godt brugt ferie.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar